Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
VW Golf 3 1.8 benzyna + gaz - zapalanie sie kontrolki oleju

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Problemy techniczne, naprawy
Autor Wiadomość
Lucas85

PostWysłany: Nie Mar 14, 2010 10:40 pm    Temat postu: VW Golf 3 1.8 benzyna + gaz - zapalanie sie kontrolki oleju Odpowiedz z cytatem

witam
Problem pojawia sie zarowno przy jezdzie na benzynie jak i na gazie, zawsze zdarza sie to na trasie jak juz silnik jest troche nagrzany.Zastanawiajace ze miga kontrolka i piszczy tylko w granicach od 2 tys do ok 2,5 tys na obrotomierzu, po redukcji biegu na nizszy obroty ok 3 tys jest ok, lub jak sa obroty do 2 tys to jest ok, nie wiem dlaczego tak sie dzieje i jak temu zaradzic, mam ten problem juz od okolo 1.5 roku, dodam ze dzieje sie to nawet po wymianie oleju i filtru oleju.
Co robic? czy to cos z silnikiem? czy moze zly olej uzywam? a uzywam najbardziej gestego czyli syntetycznego, jak mi ktos polecil.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Problemy techniczne, naprawy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1