problem z obrotami golf 3

Masz problem z samochodem, coś niedomaga? To miejsce, gdzie możesz o tym napisać. Problemy z silnikami benzynowymi, diesla TDI, elektryka, wyposażenie. W tym dziale poruszamy wszystkie tematy związane z naprawą VW Golfa I, II, III, IV, V, VI

problem z obrotami golf 3

Postprzez staszko69 » Wt lut 02, 2010 10:27 pm

witam mam problem ze swoim gofem 3 chodzil jak zegarek do czasu gdy nie nastaly mrozy naipier zaczol przerywac zdazylo sie to 3 razy a potem zauwazylem ze jak zapalam silnik to obroty wariuja sredio mialem okolo 650 obrotów teraz mam roznie od 800 do 1600 tak samo na gazie sekwencia jak i na benzynie bylem juz nak omputerze zrobilem adaptacie przepustnicy gdyz JĄ wymienilem ale okazalo sie ze jest gorsza od mojej i zrobilem adaptacie na strarej tej która byla w aucie prosze doradzcie cos co z tym fantem zrobic OSTATNIO MI GASLO AUTO I NIE MOGLEM GO ODPALIC dopiero za jakis czas udalo mi sie/ kichal prychal jakby byl zalany ale po zdjeciu wtyczki z przepustnicy udalo sie
Mam silnik 1,6 AEE 96 ROK doradzcie cos pozdrawiam staszko69
staszko69

Nie tylko niemiecką motoryzacją żyje człowiek ;) Zobacz Renault Laguna - dane techniczne samochodów francuskiego producenta aut osobowych (i nie tylko)

Renault Laguna

Powrót do Problemy techniczne, naprawy