Witam!
Kupie drzwi do golfa 3-drzwiowego od strony pasażera w idealnym stanie oferty najlepiej z wielkopolski ponieważ preferowałbym odbiór osobisty kod lakieru LC6P i mają być "gołe"
Posiadam drzwi od pasażera dwie sztuki i mam taki pytanie może znalazłby sie ktoś to ma drzwi w idealnym stanie a ja bym mu dał moje dwie sztuki drzwi bo sa one do malowania a wole z oryginalnym lakierem jedne drzwi są porysowane są prawie kompletne nie posiadają tylko boczku z materiału i foli izolującej czyli jest ręczny podnośnik szyby i zamek bez klamki a drugie drzwi to z mojego golfa z lekkim wgnieceniem przy klamce raczej do wyklepania gole ponieważ wszystko bym przełożył do nowych drzwi z moich.
Podsumowując poszukuje idealnych drzwi w zamian dam swoje dwie sztuki drzwi i dopłacę do nowych wiem ze to trochę idiotyczne ale i tak nie będę miał co z nimi zrobić a może komuś sie przydadzą. Ale rozważę również ceny bez mojej dodatkowej darowizny i zdjęcia moich części dla zainteresowanych na PW oferty również ze zdjęciami.
Pozdrawiam!