Dużo Części od vw Golf III vr6

Ogłoszenia kupna i sprzedaży części zamiennych do samochodów.

Dużo Części od vw Golf III vr6

Postprzez seba766 » So sty 31, 2009 7:24 pm

Witam,
mam wiele części od VW GOLF III z 1992r , na sprzedaż. Sprzedaje tę części, gdyż już nie posiadam tego modelu auta więc mi tylko nie potrzebnie zagracają piwnice.

Większość części jest garażowana. Na elementy elektryczne udzielam gwarancji rozruchowej(oczywiście sam wszystko sprawdzam przed wysłaniem).

W tym Temacie daje parę fotek ale i jednocześnie daje link do paczki z ich większą ilością. Jeżeli interesuje kogoś jakiś przedmiot to mogę zrobi dodatkowe zdjęcia i wysłać np na e-mail.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

link do paczki z fotkami
http://www14.zippyshare.com/v/24790143/file.html

więc cena jednej pary drzwi oscyluje ok 100zl(cena do negocjaji), a drzwi tylnych z racj elektryki to ok 200zl, istnieje mozliwosc zakupu
samej elektryki
maska 150zl
błotnik 50zl
grill bez znaczka vw 50zl
szyba przednia 150zl
chłodnica 150zl(bez wentylatorów i belki)
pompa paliwa 140zl
reszta części jest do uzgodnień indywidualnych

Istniej możliwość zakupu poszczególnych części oddzielnie.

Ceny jak sami widzicie nie są wysokie i podlegają tylko niewielkiej negocjacji.

Telefon kontaktowy 725-052-482 wrazie kłopotów z połączeniem można też kierować swoje pytania pod numer 503422374.

Części można obejżeć jak i zakupić w Sieradzu(dokładny adres podam zainteresowanemu), istanieje też możliwość wysłania paczki(koszt wysyłki zależny od gabarytów Części), z powodu nie odpowiedzialności wielu osób(mam nadzieje, że tu takich nie ma) nie wysyłam przesyłek za pobraniem.
seba766

Postprzez dorota szydłak » Pn mar 09, 2009 8:36 pm

Witam! Potrzebuję listwy do lewych,przednich drzwi bocznych,od golfa3,rok produkcji 1992.Proszę o kontakt i podanie ceny tej listwy.
dorota szydłak

Postprzez seba766 » Pt kwi 17, 2009 10:47 am

Chyba mam musze zobaczyc
seba766

Najnowszy Opel Insignia - odwiedź portal DaneTech.pl aby sprawdzić dane techniczne różnych odmian silnikowych tego samochodu

Opel Insignia

Powrót do Części zamienne