Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
Proszę o radę

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Warsztaty samochodowe
Autor Wiadomość
olsza22

PostWysłany: Czw Sty 15, 2009 12:02 am    Temat postu: Proszę o radę Odpowiedz z cytatem

Witam,zastanawiam się nad kupnem vw 3 1.9 diesla bądź tdi,pomóżcie i doradźcie na co mam zwrócić uwagę przy kupnie takiego autka i czy warto inwestować w taki zakup ,bo czytałem że mogą być problemy ze starszymi dieslami przy niskich temperaturach a mnie stać na takiego z 94-96 roku proszę o radę
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Warsztaty samochodowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1