Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
problem z obrotami silnika

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Uwagi i propozycje dotyczące Forum
Autor Wiadomość
tomek83

PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:47 pm    Temat postu: problem z obrotami silnika Odpowiedz z cytatem

Mam volksvagena golfa 1.6 benzyna/LPG gaźnik.91rok. Mój problem zaczął się nie dawno.Na zimnym silniku gdy się rozpędze i wchodze w etap chamowania, silnik skacze w obrotach a nieraz gasnie .Wymieniłem świece i przewody, przeczyściłem nawet gaźnik.Po jakimś czasie zauwarzyłem,że lekko mi mrzy kontrolka od akumulatora ale to nie ładowanie bo mam dobre.Byłem nawet u elektromechanika stwierdził,że to masa zagiał troche wsówkę wzioł 20zł i dalej to samo. /////// Jeśli ktoś wie o co chodzi niech da znać dzięki\\\\\\\ Question
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Uwagi i propozycje dotyczące Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1