Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
Kupię VW Golfa IV

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Kupię
Autor Wiadomość
Darek

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 5:07 am    Temat postu: Kupię VW Golfa IV Odpowiedz z cytatem

najchętniej czarny, Warszawa
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tomi1980

PostWysłany: Sro Lip 02, 2008 1:44 pm    Temat postu: Golf IV Odpowiedz z cytatem

Posiadam golfika IV jednolicie czerwony, czarna skora w srodku, klimatyzacja, na felgach toory 18 cali, szyberdach, z silnikiem 2.0 benzyna 3 drzwiowy, ogolnie nie pale sie do sprzedazy, nawet wzialem sie za poprawe wygladu, ale jesli ktos by mi zaoferowal dobra cene za niego to moglbym sprzedac. Autem juz jezdze okolo 1,5 roku jeszcze nigdy mnie znie zawiodl, przebieg okolo 145tys, poniewaz licznik mam w milach z tego pisze w przyblizeniu, kupilem go od Litwina. to chyba tyle jesli bedziesz zainteresowany daj znac, moze sie dogadamy, pozdrawiam
aha jestem z Rzeszowa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Kupię Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1