Golf Mk II 1990 1.8RP 800 zł

Ogłoszenia - Sprzedam. Tutaj można umieszczać ogłoszenia sprzedaży samochodów.

Golf Mk II 1990 1.8RP 800 zł

Postprzez m3t4 » So mar 05, 2011 8:55 pm

Witam, sprzedaję mojego Golfika II na felgach BBS 15 cali praktycznie za bezcen z powodu pilnej potrzeby gotówki, przegląd do 17-go maja 2011.

Obrazek

Autko naprawdę fajne, dbałem o nie i służyło mi niezawodnie przez ostatnie 2 lata (wymieniane miało rozrząd, pasek alternatora, płyny, hamulce, sworznie, końcówki drążków, drążek, przednie łożyska), ale nie stać mnie obecnie na remont głowicy, który jest w tym momencie konieczny. Auto paliło w granicach 7-8 litrów w mieście i poniżej 6-7 na trasie.
Auto ma szyber dach, szerokie zderzaki z dolnymi nakładkami ("hokej"), 3 przyciemnione szyby, miękką deskę rozdzielczą, sportowe czerwone sprężyny, światła "Krzyże", tylne reflektory Hella (prawy klosz ma pęknięcie co widać na foto), w pełni sprawny komputer MFA, kierownicę GTI, radio JVC KD-R302 (w aucie nie ma obecnie głośników, ale dorzucam dwa oryginalne VW dla podszybia, ze zwrotnicami Hertz!!), oryginalne fotele kubełkowe, ozdobne elementy Wolfsburg Edition, chromowe listwy w klamkach, wycieraczki przednie DIPP - wystarczy dodać grill bez logo i wygląd będzie super.
Zaczynamy od minusów mechanicznych:
-głowica do remontu lub wymiany (używane są bardzo tanie na Allegro)
-kolektor wydechowy pęknięty, tłumiki też nie pierwszej młodości
-amortyzatory "kończą się", sprzęgło bierze wysoko
Jeśli chodzi o nadwozie to dwie nieduże plamy rdzy-jedna na nadkolu, jedna na klapie bagażnika.
Poza tym wgniecenie+rysa na prawym boku, mniejsze wgniecenie z tyłu na lewej krawędzi nad zderzakiem i drobne "punktowe" wgniecenie na lewym nadkolu (foto).
Podsufitka odchodziła w tylnej części auta, poprzedni właściciel przymocował ją (niezgrabnie) zszywaczami tapicerskimi. Za to tapicerka poza przetarciem materiału (do gąbki) na krawędzi siedzenia kierowcy i małej dziurce od papierosa (fotel pasażera) jest w super stanie.

AUTO Z PRZYCZYN FINANSOWYCH MUSI ZOSTAĆ SPRZEDANE NA DNIACH, PO WEEKENDZIE OFERTA BĘDZIE NIEAKTUALNA
m3t4

Polecamy portal motoryzacyjny DaneTech.pl. W dziale BMW - dane techniczne sprawdzicie istotne parametry aut tej niemieckiej marki

BMW

Powrót do Sprzedam