Golf II - FIRE AND ICE - zadbany ! ! !

Ogłoszenia - Sprzedam. Tutaj można umieszczać ogłoszenia sprzedaży samochodów.

Golf II - FIRE AND ICE - zadbany ! ! !

Postprzez Stalin_MK2 » Wt mar 22, 2011 7:47 pm

Sprzedam moje Fire and Ice 1.8 RP + LPG 90r.
ZDJĘCIA>>>>> http://www.aukcjoner.pl/gallery/005228383-.html#I1 <<<<<ZDJĘCIA

Golfik jak na swoje lata jest w super stanie. Jest to oryginalny F&I.
-Co najważniejsze jest 100% bezwypadkowy, lakier oryginał w ładnym stanie (możliwość sprawdzenia testerem lakieru). Wszystkie szyby z jednego rocznika.
-Jestem jego 3cim właścicielem od nowego, czyli jakiś tam Niemiec:), starszy gościu od którego kupiłem...no i ja:)
-Przebieg: 235 000km, który sądząc po historii tego auta jest najprawdopodobniej niekręcony. Ja przez 2 lata zrobiłem nim 30 tys.
-Silnik jak to RP, dość dynamiczny, w bardzo dobrej kondycji.
Pracuje równiutko zarówno na benzynie jak i na gazie.

Przez 2 lata mojego użytkowania wymieniłem kilka rzeczy:)
tj. przewody, kopułka i palec, akumulator, pompa wspomagania, nagrzewnica, dmuchawa, amortyzatory tył, sprężyny od GTI tył, sprężyny Weitec-40 przód, przewody hamulcowe, okładziny z tyłu, klocki przód, przegub, kompletny układ wydechowy, piasty, łożyska przód, pasek klinowy, pasek wspomagania, na pasku rozrządu można zrobić jeszcze 30 tys., filtry (powietrza,oleju, paliwa, gazu), olej mobil1 wymieniany systematycznie co 10-12tys.i masę innych, których teraz nie pamiętam:D
Nie twierdzę że jest idealny..ma 21 lat! Jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, których nie zdążyłem zrobić jak np. wymienić materiał na boczku fotela kierowcy , skończyć podsufitkę, rdzawka na prawym błotniku która była jak już go kupiłem, ale nie chce sprzedawać malowanego auta, więc zostawiam to kupującemu, poza tym blacharka w stanie bdb.

Z wyposażenia:

-alu polerowane estoril 15” z oponkami letnimi, które pośmigają śmiało 2 sezony
(mogę sprzedać na stalówkach, wtedy cena auta -600)
-szyber (sprawny)
-kierownica raid 30cm w skórze i polerce, mieszek i gałka biegów w skórze
-hak
-zabezpieczenie własnej roboty:)
-szeroka dokładka i listwy oryginał

Ostatnio zrobiony przegląd ważny do lutego 2012 – stan: wsiadać i jechać:)
Możliwość sprawdzenia auta na dowolnej stacji diagnostycznej na koszt kupującego
(oczywiście gdzieś w okolicy:))

Trochę się rozpisałem, ale autko jest doinwestowane i naprawdę godne polecenia.
Zapraszam do oglądania ! ! !
Auto sprzedaje tylko w całości

Cena 4900 PLN do rozsądnej negocjacji
Proszę nie dzwonić z propozycjami typu:”wezmę go za 3tys” - nie traćmy swojego czasu:P

TEL. 603-525-612 (nie odbieram zastrzeżonych)
Do obejrzenia w Gdańsku ! ! !
Stalin_MK2

Chcesz sprawdzić Dane Techniczne samochodów? Odwiedź rzetelny portal motoryzacyjny pod adresem DaneTech.pl

Dane Techniczne

Powrót do Sprzedam