Masz problem z samochodem, coś niedomaga? To miejsce, gdzie możesz o tym napisać. Problemy z silnikami benzynowymi, diesla TDI, elektryka, wyposażenie. W tym dziale poruszamy wszystkie tematy związane z naprawą VW Golfa I, II, III, IV, V, VI
przez piotrekgolf » Wt mar 01, 2011 9:20 pm
wieslaw napisał(a):JEDZ KOLEGO DO GAZOWNIKA JESLI ON CI NIE POMORZE, TO JEDZ NA KOMPA {BO MYSLE RZE CI NIE BIERZE OLEJU BO TO JURZ INNY TAMAT RZYCIA ,BO JEŚLI TAK SILNIK NA STÓŁ 100%} POZDROWIENKA

Ta odpowiedz jest do mnie???? No chyba szalejesz ze moj silnik na stół??? to żyleta!!! na gazie jeżdże no i na 10 tys moze mi ubedzie z 100ml wiedz nie sadze. ostatnio zauwazylem ze mam dziure w rurce ,zakleiłem i jest lepiej ale jeszcze macha troszke ale mniej juz. zauwazylem ze przepustnica jest zawalona wiec przeczyszcze pózniej do gazownika pojade i powinno byc ok. jesli nie to ja nie wiem. Jesli wiecie cos na ten temat piszcie prosze, bede wdzieczny.
-
piotrekgolf
-
przez piotrekgolf » Wt mar 01, 2011 9:22 pm
wieslaw napisał(a):JEDZ KOLEGO DO GAZOWNIKA JESLI ON CI NIE POMORZE, TO JEDZ NA KOMPA {BO MYSLE RZE CI NIE BIERZE OLEJU BO TO JURZ INNY TAMAT RZYCIA ,BO JEŚLI TAK SILNIK NA STÓŁ 100%} POZDROWIENKA

Ta odpowiedz jest do mnie???? No chyba szalejesz ze moj silnik na stół??? to żyleta!!! na gazie jeżdże no i na 10 tys moze mi ubedzie z 100ml wiedz nie sadze. ostatnio zauwazylem ze mam dziure w rurce ,zakleiłem i jest lepiej ale jeszcze macha troszke ale mniej juz. zauwazylem ze przepustnica jest zawalona wiec przeczyszcze pózniej do gazownika pojade i powinno byc ok. jesli nie to ja nie wiem. Jesli wiecie cos na ten temat piszcie prosze, bede wdzieczny.
-
piotrekgolf
-
przez piotrekgolf » Wt mar 01, 2011 9:23 pm

-
piotrekgolf
-
przez piotrekgolf » Wt mar 01, 2011 10:17 pm
nie oliwki nie pobiera, no moze z 100ml na 10 tys. zauwazylem ze mialem dziurke w rurce dolotowej i troche lepiej jest, jeszcze czeka mnie czyszczenie przepustniczki i przeplywomierza i wizyta u gazownika po tym napisze czy pomogło juz do konca. w miedzy czasie prosiłbym o inne podpowiedzi. z gory dziekuje.
-
piotrekgolf
-
Powrót do Problemy techniczne, naprawy