Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
Golf III z 2001 roku????

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Offtopic
Autor Wiadomość
chohlik10

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 8:04 am    Temat postu: Golf III z 2001 roku???? Odpowiedz z cytatem

Witam!

Mam takie pytanie. Czy jest to możliwe żeby Golf III był z 2001 roku? Podobno to jakaś limitowana seria czy cos takiego... Znalazłem takiego w ogłoszeniu i pomyślałem ze to błąd w druku ale właściciel auta twierdzi ze to auto zostało sprowadzone i rok jest autentyczny i nie wiem co o tym myśleć... czy faktycznie była może jakaś produkcja limitowana na specjalne zamówienia czy to zwykła ściema ze strony sprzedającego?? Co wy o tym sądzicie??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Site Admin

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 9:19 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem, czy czasem nie produkują "Trójki" do tej pory gdzieś w Meksyku albo jakimś kraju afrykańskim, ew. azjatyckim. Trzeba by było to sprawdzić - wtedy taki rocznik byłby możliwy. W innym wypadku - być może samochód po odbudowie, dlatego taki rocznik ma w dowodzie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Mister_lova

PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 7:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobacz, przekonaj się.. Ja obstawiam, że to autentyk Question
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1