Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
1.9 TD vw golf 3 III boost pin wzrost mocy gwarantowany!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Tuning mechaniczny
Autor Wiadomość
paula1160

PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 6:14 pm    Temat postu: 1.9 TD vw golf 3 III boost pin wzrost mocy gwarantowany!!! Odpowiedz z cytatem

Witam Serdecznie!

Mam na sprzedaż perfekcyjnie wytoczonych boost piny do pompy wtryskowej vw z silnikiem 1.9 TD.

Boost piny pasują do modeli aut:

* Volkswagen: Passat B4 i B3, Golf III, Vento;
* Audi: 80 B4;
* Seat: Ibiza II, Toledo I

Zamieniając ten boost pin w silniku 1,9TD podnosimy moc silnika z 75 KM wzwyż!!! Gwarantuję że nawet przy "dojechanym" silniku poczujesz znacząca różnicę!!! Zero ryzyka gwarantuję!!! Po zakupie boost pina przesyłam na email dokładną instrukcję montażu oraz opis jak to działa!!! Z moją instrukcją bez problemu samemu zamontujesz tuningowy boost pin!!! Dodam, że zamieniając boost pin i jeżdżąc ekonomicznie spalanie ON spadnie, jeżdżąc ostro natomiast nie podniesie się bardzo znacząco jak to ma miejsce w wielu innych przeróbkach w silnikach 1.9 TD. Sam użytkuję tego boost pina i jestem z niego bardzo zadowolony. Sprzedałem już wiele tych pinów i każdy jest z nich zadowolony (poczytaj moje komentarze na allegro!) Boost pin to najprostszy, najtańszy i najbezpieczniejszy sposób na zwiększenie osiągów naszych 1.9 TD!!!
Zachęcam wszystkich do zakupu!!! Nie wierzycie że to działa?! Poczytajcie komentarze lub pytajcie ja odpowiem wyczerpująco na każde pytanie! W razie pytań proszę pisać na email: paula1160@o2.pl
Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Karlito

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 8:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cena?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Karlito

PostWysłany: Pią Gru 04, 2009 9:37 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

warto, juz przerobilem temat i w 100% sie oplaca
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Tuning mechaniczny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1