Masz problem z samochodem, coś niedomaga? To miejsce, gdzie możesz o tym napisać. Problemy z silnikami benzynowymi, diesla TDI, elektryka, wyposażenie. W tym dziale poruszamy wszystkie tematy związane z naprawą VW Golfa I, II, III, IV, V, VI
przez grisza1986 » N sie 08, 2010 1:41 pm
Witam mam golfa 4 1.9 tdi z 1999r z climatronikiem problem jest tego typu ze moje ogrzewanie daje ciągle gorące powietrze nawet kiedy wlacze klime to leci gorące wogole nawet jak probuje zmniejszyc temperature np na 18 stopni to i tak nawiewa cały czas takie samo gorące powietrze i musze jezdzić na z wylączonym nawiewem no ale co z tego jak do środka i tak naplywa gorące powietrze nawiewem na nogi i nie idzie usiedziec w aucie.Nawiewy na twarz musiałem zamknąć pokrętłem bo nie wytrzymał bym w środku.Sterowanie nawiewem jak ustawie na twarz to ładnie dmucha i na nogi no ale cały czas tylko gorące a na szybe prawie wogole nie leci.Filtr pylkowy wymieniony.Co to jest?
-
grisza1986
-
przez grisza1986 » N sie 08, 2010 5:30 pm
A to jest odczyt z vaga
603 Siłow.klapy przestrzeni dol./odmraż.-V85
brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY
1274 Silnik sterujący klapy przepływu powietrza-V71
brak osprzętu / nie związany ze sprzętem
-
grisza1986
-
przez 1Zepsuty » Śr sie 11, 2010 10:17 pm
wyglada na to ze padł silniczek sterujacy klapa ciepło/zimno
-
1Zepsuty
-
Motoryzacjyjny portal DaneTech.pl: Dane techniczne - Opel, marka należąca do GM. Sprawdź parametry Opla Astry, Corsy, Insigni i innych modeli

Powrót do Problemy techniczne, naprawy