Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
POLO 2003r kłopty podczas jazdy , poduszka powietrzna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Problemy techniczne, naprawy
Autor Wiadomość
slawan1

PostWysłany: Pią Mar 12, 2010 7:41 pm    Temat postu: POLO 2003r kłopty podczas jazdy , poduszka powietrzna Odpowiedz z cytatem

witam
mam polo 2003r 1,9 tdi podłaczyłem auto pod vaga i wyszły takie błedy , swieci i kontrolka od poduchy , podczas kasowania vagiem mam spokoj na kilka dni i znowu sie zapala

- zapłonnik poduszki pow. od kierowcy N-95 bład sporadyczny - mam pytanko czy to tasma sie przerwała czy raczej cos innego

- 1271 Nastawnik klapy nawiewu regulacji temperatury -zwarcie do masy V68 ( bład sporadyczny)

- 1271 Nastawnik klapy nawiewu regulacji temperatury -zwarcie do plusa V68 ( bład sporadyczny)

- 1596 bład nieznany
a na koniec pojawiła sie jeszcze jedna dziwna sprawa niekiedy podczas jazdy samochód tak jakby mi sie zawieszał nie moge przyspieszyc max obr to ok. 1500 po wyłaczeniu zapłonu wszystko wraca do normy
prosze o rade co to moze byc
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
1Zepsuty

PostWysłany: Nie Mar 14, 2010 11:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a przypomnij sobie czy ruszałeś fotelem - bo byc moze coś z kostką pod fotelem.
podłacz go pod VAG i diagnostyka silnika.
Powrót do góry
slawan1

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 11:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam
w którym miejscu jest ta kostka bo sprawdzałem tylko ta w pasach i jest ok
Powrót do góry
1Zepsuty

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 9:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

żółta kostka pod fotelem...
Powrót do góry
slawan1

PostWysłany: Nie Mar 21, 2010 4:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam
problem został rozwiazany trzabyło poprawic mocowanie tasmy pod poduszka i po sprawie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Problemy techniczne, naprawy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1