Masz problem z samochodem, coś niedomaga? To miejsce, gdzie możesz o tym napisać. Problemy z silnikami benzynowymi, diesla TDI, elektryka, wyposażenie. W tym dziale poruszamy wszystkie tematy związane z naprawą VW Golfa I, II, III, IV, V, VI
przez maras2011 » Śr mar 03, 2010 9:19 pm
Rozrząd zdobiony bez żadnych niespodzianek, na Vag nie byłem , ale za to kolega na warsztacie ma LAMPĘ STROBOSKOPOWA DIESEL,BENZYNA, i wszystko OK .Pali na dotyk jak przed wymianą, wymieniłem też pasek klinowy i wieloklinowy.
-
maras2011
-
przez wirus83 » Wt mar 16, 2010 11:00 pm
>> Witam mam maly problem od dwuch dni skacze mi temperatura silnika ...na zimnym silniku dziala ok normalnie sie podosi bez zadnych akcji:) tem. poprawna 90 po chwili spada na jakies 20 30 i tak do 0 po wylaczeniu i odstaniu ok 2 min przy wlaczeniu zaplonu pokazuje znowu 90 ale po odpaleniu silnika i kulku metrach jest to samo od poczatku ... gdzie szukac przyczyny ???? za pomoc wielkie dzieki:P
-
wirus83
-
przez 1Zepsuty » Cz mar 18, 2010 11:23 pm
prawdopodobnie problem tkwi w zegracach bo czujnik by tak nie wariował...
-
1Zepsuty
-
Inne marki grupy Volkswagen: dane techniczne Audi A1,A3,A6,A8 a także SUVów tej marki. Parametry techniczne, spalanie wszystkich modeli Audi

Powrót do Problemy techniczne, naprawy