Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
olej silnikowy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Warsztaty samochodowe
Autor Wiadomość
exui

PostWysłany: Sob Sty 30, 2010 2:09 pm    Temat postu: olej silnikowy Odpowiedz z cytatem

witam
Mam golfa IV 1.4 z 1998 poprzedni właściciel jeździł na shellu 5W 40 Full syntetyk. Przymierzam się do jego wymiany i czy przy takim wieku auta lepiej nadal jeździć na pełym syntetyku czy już na pół syntetycznym.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kriss

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 11:40 am    Temat postu: Re: olej silnikowy Odpowiedz z cytatem

exui napisał:
witam
Mam golfa IV 1.4 z 1998 poprzedni właściciel jeździł na shellu 5W 40 Full syntetyk. Przymierzam się do jego wymiany i czy przy takim wieku auta lepiej nadal jeździć na pełym syntetyku czy już na pół syntetycznym.

ja bym już zmienił na pół syntetyka np. shella
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Warsztaty samochodowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1