Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
Sprzedam alufelgi 15" z oponami 195/50r15 do golfa II ,

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Sprzedam
Autor Wiadomość
onri

PostWysłany: Sro Sty 20, 2010 11:40 am    Temat postu: Sprzedam alufelgi 15" z oponami 195/50r15 do golfa II , Odpowiedz z cytatem

Sprzedam aluski(czarno - srebrne ) moim zdaniem bardzo ładne i tanio z oponami letnim (195/50 r15) aluski były założone w moim golfie II. Jak ktoś chce mogę zdjęcie wysłać na e-mail. Za 4 sztuki z oponami chce 500 zl. Mam tez do sprzedania golfa II z 90 r z uszkodzonym silnikiem ( silnik nie odpala nie wiem czemu) , ma nowa nagrzewnice , rozrusznik , paski wymienione ok.450km temu. Wiecej info na e-mail.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Sprzedam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1