Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna

VOLKSWAGEN GOLF

Forum użytkowników samochodów marki Volkswagen, Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dołącz do społeczności użytkowników Volkswagena Golfa! - ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ na GolfVW.pl!

Pokaż zdjęcia swojego samochodu, dołącz do którejś z Grup Użytkowników lub załóż swoją, zawieraj znajomości z innymi właścicielami VW Golfa, rozmawiaj na forum!
jakie wybrać głosniki pod wzmacniacz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Car audio
Autor Wiadomość
DonCicio

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 5:55 pm    Temat postu: jakie wybrać głosniki pod wzmacniacz Odpowiedz z cytatem

Witam prosił bym was o pomoc w takim temacie otóż mam wzmacniacz 280 watów 2kanały po 140 watt jakie mógł bym wybrac do niego głosniki w półke aby był dobry bas oraz dzwięk myślałem o skrzyni lub o tubie ale nie chce sobie zajmować zbyt dużo miejsca w bagażniku. Do dam jeszcze ze mam w samochodzie zamontowane w podszybiu tweetery i gosniki w dzrzwi przednie konkretnie to taki zestaw Wiec przydało by mi sie cos co by nie kłóciło sie z nimi oraz wzmacniacz bez problemu by pociągnął a ja bym był zadowolony z dzwieku i basu Very Happy Sumie jaka bym chciał przeznaczyć to tak do 300 zeta. Bardzo dziekuje za pomoc i pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum VOLKSWAGEN GOLF Strona Główna -> Car audio Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1