|
|
| Autor |
Wiadomość |
paula1160
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 6:14 pm Temat postu: 1.9 TD vw golf 3 III boost pin wzrost mocy gwarantowany!!! |
|
|
Witam Serdecznie!
Mam na sprzedaż perfekcyjnie wytoczonych boost piny do pompy wtryskowej vw z silnikiem 1.9 TD.
Boost piny pasują do modeli aut:
* Volkswagen: Passat B4 i B3, Golf III, Vento;
* Audi: 80 B4;
* Seat: Ibiza II, Toledo I
Zamieniając ten boost pin w silniku 1,9TD podnosimy moc silnika z 75 KM wzwyż!!! Gwarantuję że nawet przy "dojechanym" silniku poczujesz znacząca różnicę!!! Zero ryzyka gwarantuję!!! Po zakupie boost pina przesyłam na email dokładną instrukcję montażu oraz opis jak to działa!!! Z moją instrukcją bez problemu samemu zamontujesz tuningowy boost pin!!! Dodam, że zamieniając boost pin i jeżdżąc ekonomicznie spalanie ON spadnie, jeżdżąc ostro natomiast nie podniesie się bardzo znacząco jak to ma miejsce w wielu innych przeróbkach w silnikach 1.9 TD. Sam użytkuję tego boost pina i jestem z niego bardzo zadowolony. Sprzedałem już wiele tych pinów i każdy jest z nich zadowolony (poczytaj moje komentarze na allegro!) Boost pin to najprostszy, najtańszy i najbezpieczniejszy sposób na zwiększenie osiągów naszych 1.9 TD!!!
Zachęcam wszystkich do zakupu!!! Nie wierzycie że to działa?! Poczytajcie komentarze lub pytajcie ja odpowiem wyczerpująco na każde pytanie! W razie pytań proszę pisać na email: paula1160@o2.pl  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Karlito
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 8:15 am Temat postu: |
|
|