drzwi pasazera kod lakieru LC6P stan idealny

Ogłoszenia - Kupię. Tutaj można umieszczać ogłoszenia kupna samochodów.

drzwi pasazera kod lakieru LC6P stan idealny

Postprzez gatuzo89 » N lis 08, 2009 4:36 pm

Witam!
Kupie drzwi do golfa 3-drzwiowego od strony pasażera w idealnym stanie oferty najlepiej z wielkopolski ponieważ preferowałbym odbiór osobisty kod lakieru LC6P i mają być "gołe"

Posiadam drzwi od pasażera dwie sztuki i mam taki pytanie może znalazłby sie ktoś to ma drzwi w idealnym stanie a ja bym mu dał moje dwie sztuki drzwi bo sa one do malowania a wole z oryginalnym lakierem jedne drzwi są porysowane są prawie kompletne nie posiadają tylko boczku z materiału i foli izolującej czyli jest ręczny podnośnik szyby i zamek bez klamki a drugie drzwi to z mojego golfa z lekkim wgnieceniem przy klamce raczej do wyklepania gole ponieważ wszystko bym przełożył do nowych drzwi z moich.

Podsumowując poszukuje idealnych drzwi w zamian dam swoje dwie sztuki drzwi i dopłacę do nowych wiem ze to trochę idiotyczne ale i tak nie będę miał co z nimi zrobić a może komuś sie przydadzą. Ale rozważę również ceny bez mojej dodatkowej darowizny i zdjęcia moich części dla zainteresowanych na PW oferty również ze zdjęciami.

Pozdrawiam!
gatuzo89

Re: drzwi pasazera kod lakieru LC6P stan idealny

Postprzez gatuzo89 » Pn sty 03, 2011 6:09 pm

jakby co nadal oferta jest aktualna
gatuzo89

Motoryzacjyjny portal DaneTech.pl: Dane techniczne - Opel, marka należąca do GM. Sprawdź parametry Opla Astry, Corsy, Insigni i innych modeli

Dane techczne Opel

Powrót do Kupię